Menu

RECLAME EN SIGNING

Een feest van herkenning met krachtige en herkenbare reclame en signing

 

Je wilt opvallen tussen de rest. Daar zetten we reclame bestickering en signing voor in. Al vanaf de weg kun je jouw bedrijf zichtbaar maken met opvallende en herkenbare reclame en signing. Dat kan met XL borden waarop duidelijk jouw huisstijl en logo te zien zijn, of met een groot full color spandoek. Ook heel effectief werkt een gevel met 3D letters, freesletters of jouw logo uitgevoerd in ledverlichte lichtbakken. Helemaal in jouw eigen huisstijl, aangepast aan jouw persoonlijke wensen.

 

Maak van de entree van jouw bedrijf een feest van herkenning. Laat jouw bezoeker weten dat hij/zij van harte welkom is en helemaal op het juist adres. Met een bord bij de ingang en een bord op de gevel met jouw logo en bedrijfsnaam erop, met feestelijke vlaggen, zuilen met bewegwijzering of opvallende 3D belettering op de gevel.

 

Ook bij binnenkomst is het van belang om jouw bezoeker hartelijk en comfortabel te ontvangen en begeleiden door jouw bedrijf. Muurstickers en vloerstickers zijn een krachtig signing om zowel informatief als decoratief indruk te maken. Met een full color Airtex wand creëer je een unieke en indrukwekkende look&feel die niet snel vergeten zal worden. Wij helpen je van harte met het op poten zetten van een reclame en signing plan voor jouw bedrijf.

 

3d logo's en

lichtletters

 

Diepte maakt indruk. Met 3D logo's val je extra op. De aandacht van mensen wordt automatisch naar 3D reclame getrokken. Voeg daar licht aan toe en de aantrekkingskracht wordt nòg meer versterkt. Onze blik zoekt altijd het licht op, laat daar nu net jouw bedrijfsnaam in lichtletters staan. Er zijn vele mogelijkheden om gebruik te maken van 3D reclame. Denk bijvoorbeeld aan freesletters, lichtletters, lichtbakken, ledverlichting en 3D logo's. Neem contact

met ons op om te ontdekken wat 3D reclame voor jouw bedrijf kan doen.

 

borden en spandoeken

Borden en spandoeken, we zijn er als mens op getraind om onze informatie te vergaren door het lezen ervan. Maak daar gebruik van! Bij ons bestel je borden en spandoeken in alle formaten en vormen. Wij zorgen ervoor dat de borden decoratief en informatief sterk naar voren komen.

 

Zowel de productie als de montage worden door onze eigen vakmensen uitgevoerd. We komen volledig uitgerust met het juiste materiaal aan op locatie en verzorgen de montage van jouw spandoeken of borden.

 

RAAMstickers

Raam bestickering heeft een oude oorsprong die begon als raamschilderingen. De sterkte informatieve en decoratieve waarden van de raamschilderingen van toen gelden vandaag de dag nog steeds voor raam stickers. De folie waarmee we werken is daarnaast ook duurzaam, gevarieerd en ruim inzetbaar. We hebben voor raam bestickering een ruime selectie aan foliesoorten beschikbaar in vele kleuren met verschillende structuren en transparantie.

 

Het mooie van raamfolie is dat de decoratie zowel van binnen als van buiten zichtbaar is. Naast snijteksten en vormen kunnen we ook full color printfolie leveren.

 

We gaan graag met je in gesprek over de raamstickers die bij jouw bedrijf of huis passen.

 

muur en vloer stickers

Muur en vloer stickers geven jouw interieur een instant boost. Muurstickers en vloerstickers worden zowel decoratief als informatief ingezet.

 

Om jouw muur en vloer stickers informatief in te zetten maken we gebruik van teksten, pijlen, informatieve icons, kleurvlakken en striping.

 

Ons uitgebreide aanbod van interieur foliesoorten zijn van grote decoratieve waarde. Ze geven sfeer en warmte in een interieur, zowel voor thuis als op het kantoor.

 

auto bestickering

Heb je een auto en ben je veel onderweg? Dan is auto bestickering het beste dat je kunt doen! Bestickering van je auto is een uiterst effectieve manier om jezelf en je bedrijf aan de wereld te laten zien.

 

We werken met een gevarieerde collectie aan foliesoorten zodat er altijd iets tussen zit dat bij jouw auto bestickering past. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos, van een eenvoudig logo op de zijkant tot het volledig laten wrappen van jouw bedrijfsbus.

 

Wij bestickeren: personenauto's, bedrijfsbussen, bakwagens, trailers, aanhangwagens, bakfietsen en al het andere waarmee je jezelf zichtbaar kunt maken op de weg.

 

AIRTEX wandbekleding

Airtex wandbekleding is dè manier om je interieur een indrukwekkende transformatie te geven. Wij zijn razend enthousiast over Airtex fotowanden. Waarom? Door de prachtige kwaliteit, de rijke en levendige kleuren en de vele design mogelijkheden. Bovendien is de afwerking helemaal naadloos. Het materiaal bestaat uit hoge kwaliteit polyester met een pvc toplaag. Niet alleen geeft deze toplaag een mooie matte afwerking, het maakt jouw wandbekleding kreukvrij en waterafstotend.

 

Prachtig toepasbaar in zowel kantoren en bedrijfspanden als thuis. Levering is inclusief montage.

 

Leuk weetje: De langste Airtexwand die we gemonteerd hebben was 20 meter lang!

 

Offerte aanvragen

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën

Heb jij leuke ideeën om jouw bedrijf op de kaart te zetten door middel van bestickering?

Of kan jouw interieur of exterieur wel wat extra's gebruiken? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Deel ze hier met ons en we kijken graag met je mee hoe we jouw plannen kunnen realiseren.

 

 

De Plakkerij – Ringlaan 5 – 6961 KJ Eerbeek – 06 24362405 – info@deplakkerij.nl

Recalme & Signing|de Plakkerij
Recalme & Signing|de Plakkerij
06 24362405 - info@deplakkerij.nl

Recente Instagram Posts:

Offerte aanvragen

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën

Heb jij leuke ideeën om jouw bedrijf op de kaart te zetten door middel van bestickering?

Of kan jouw interieur of exterieur wel wat extra's gebruiken? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Deel ze hier met ons en we kijken graag met je mee hoe we jouw plannen kunnen realiseren.

 

 

De Plakkerij – Ringlaan 5 – 6961 KJ Eerbeek – 06 24362405 – info@deplakkerij.nl

Wij hebben de aanvraag ontvangen! Hartelijk dank, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Helaas is er iets mis gegaan. Probeer het opnieuw of neem op een andere manier contact met ons op : 06 24362405, info@deplakkerij.nl. Bedankt!
Recalme & Signing|de Plakkerij
Recalme & Signing|de Plakkerij
06 24362405 - info@deplakkerij.nl

RECENT OP INSTAGRAM

CONTACTGEGEVENS

 

De Plakkerij

 

Ringlaan 5

 

6961 KJ Eerbeek

 

06 24362405

 

info@deplakkerij.nl

 

Recalme & Signing|de Plakkerij
Recalme & Signing|de Plakkerij