Menu

cARWRAPPING & aUTO BESTICKERING

cARWRAPPING & aUTO BESTICKERING

Geef jouw auto een nieuwe look
met Carwrapping!

 

Geef jouw auto een nieuwe look met Carwrapping!

 

De Plakkerij is specialist in Carwappen en auto bestickering. Wij zorgen ervoor dat jouw auto exclusiviteit en klasse uitstraalt. Door de indrukwekkende keuze aan foliesoorten kun je jouw auto helemaal laten customizen.

onze TARIEVEN

Car striping
Striping & tuning met
wrap folie
vanaf €195Carwrappen & Auto bestickering|de Plakkerij
half wrap
Halve Carwrap
in eigen design
vanaf €750Carwrappen & Auto bestickering|de Plakkerij
Full wrap
Full carwrap
in één kleur

vanaf €1250Carwrappen & Auto bestickering|de Plakkerij
BRANDING WRAP
Logo
+ contactgegevens
vanaf €120Carwrappen & Auto bestickering|de PlakkerijCarwrappen & Auto bestickering|de Plakkerijdeplakkerij.nlCarwrappen & Auto bestickering|de Plakkerij
Auto Specials

Carwrappen & Auto bestickering

Je hebt het vast al wel een voorbij zijn komen; Car wrappen. Een hit, overgewaaid uit Amerika, die inmiddels regelmatig op straat te bewonderen is. Wij verzorgen zowel full carwraps als halve carwraps. We werken met prachtige foliesoorten, variërend van hoogglans tot silk tot supermat tot spiegelfolie. Elk seizoen komen er nieuwe foliesoorten op de markt waar we naar uitkijken. Kom gerust langs bij ons op de zaak om je te laten inspireren.

Je auto laten inpakken met folie heeft vele voordelen. Om te beginnen; Wrappen gaat sneller en is goedkoper dan spuiten. Daarnaast kun je met een carwrap je auto helemaal personaliseren. De keuze van foliesoorten is duizelingwekkend en je kunt je auto zelfs laten wrappen in een fullcolor print van je eigen foto’s en/of ontwerp. Ook is het met een carwrap makkelijk verschillend kleuren en oppervlakken te combineren, bijvoorbeeld door je autodak apart in een andere folie te wrappen, je spiegels een kleuraccent te geven of je lijsten te ontchromen. Met een carwrap bescherm je de oorspronkelijke lak van je auto. Dit betekend dat wanneer je in bezit bent van een nieuwe auto de waarde van de auto niet zal dalen door krassen op de lak.

Een greep uit onze folie soorten.

Bijzonder is het verschil in glans en structuur en de mooie diepte van de kleuren.

Veel Gestelde Vragen

Je auto laten inpakken met folie heeft vele voordelen. Om te beginnen; Wrappen gaat sneller en is goedkoper dan spuiten. Daarnaast kun je met een carwrap je auto helemaal personaliseren. De keuze van foliesoorten is duizelingwekkend. Je kunt je auto zelfs laten wrappen in een fullcolor foto print van je eigen foto's en/of ontwerp. Ook is het met een carwrap eenvoudig om verschillend foliesoorten en kleuren te combineren. Denk daarbij aan ontchromen, spiegelwrappen, striping of het apart wrappen van je dak of motorkap.

Een groot voordeel van carwrappen is de bescherming die de folie aan de lak van je auto geeft. Zo houd behoudt je de waarde van jouw auto bij doorverkoop of het beëindigen van je lease contract.

Dat hangt helemaal af van het formaat van het voertuig en de grootte van het te bestickeren oppervlak. We hebben een overzicht gemaakt op de pagina Tarieven om je alvast een globaal inzicht te geven. Voor een tarief op maat, neem contact met ons op.

Wij waarderen het zeer als jouw auto alvast een bezoek aan de wasstraat heeft gehad voor we hem bij ons op de werkplaat ontvangen. Een schone en vetvrije auto is belangrijk voor de hechting van de folie.

Let op: Gebruik geen Wax bij het schoonmaken van je auto. Door een waxlaag verliest de folie hechtkracht op de auto.

Wij bieden in overleg een Haal- en Brengservice aan. Wij halen de auto bij je op en brengen hem na het voltooien van de bestickering netjes bij je terug.

Wij verzorgen ook de demontage van oude bestickering. Het demonteren van auto bestickering is een vak apart. Wij hebben de juiste materialen en expertise in huis om de demontage netjes en zorgvuldig te verzorgen.

Met kleine aanpassingen kun je auto een volledige andere look geven. Dat kan bijvoorbeeld door je spiegels te laten wrappen in een andere kleur,  door je auto te ontchromen of de ruiten te blinderen.

Bij een carwrap steek je de auto volledig in een ander jasje. In plaats van spuitwerk geef je je auto een andere look door hem in te laten p(l)akken met folie.

Met autobestickering laat je je auto voorzien van losse elementen, zoals je logo, je contactgegevens of lijnen en vlakken.

Dat doen wij zeker. Auto's blinderen doen we snel en secuur.

Dat kan zeker. Wij zijn voorzien van professionele print apparatuur waarmee we elk gewenst ontwerp in full color kunnen uitprinten op plakfolie.

Auto bestickering is een duurzame oplossing. Wij gebruiken uitsluitend folie van hoogwaardige kwaliteit zodat jij vele jaren kunt profiteren van jouw bedrijfswagen bestickering. Met wel 10 jaar kwaliteit en-kleurgarantie gegarandeerd.

Fleetmarking is het bestickeren van een heel wagenpark in één keer. Fleetmarking is een dienst die wij efficiënt en professioneel voor je uitvoeren. Ook leveren we snelle nazorg bij eventueel schadeherstel.

creatief &
meedenkend
VAKBEKWAAM
& ZORGVULDIG
SNELLE
UIVOERING
STERK
IN
SERIEWERK
HOOG IN
KWALTITEIT
van
productie
t/m montage

Offerte aanvragen

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën

Heb jij leuke ideeën om jouw bedrijf op de kaart te zetten door middel van bestickering?

Of kan jouw interieur of exterieur wel wat extra's gebruiken? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Deel ze hier met ons en we kijken graag met je mee hoe we jouw plannen kunnen realiseren.

 

 

De Plakkerij – Ringlaan 5 – 6961 KJ Eerbeek – 06 24362405 – info@deplakkerij.nl


Carwrappen & Auto bestickering|de Plakkerij
Carwrappen & Auto bestickering|de Plakkerij
06 24362405 - info@deplakkerij.nl

ONS TEAM

Met trots stellen wij ons team aan je voor

 

Stuk voor stuk enthousiaste vakmensen met een passie voor het maken van mooie sprekende reclame uitingen.

Met trots stellen wij ons team aan je voor

 

Stuk voor stuk enthousiaste vakmensen met een passie voor het maken

van mooie sprekende reclame uitingen.

Carwrappen & Auto bestickering|de PlakkerijEigenaar & OfficemanagerYvonne Schippers
Carwrappen & Auto bestickering|de PlakkerijMaarten Raatgever
Eigenaar & Signmaker
Carwrappen & Auto bestickering|de PlakkerijHenk Peters
Communicatie & DTP
Carwrappen & Auto bestickering|de PlakkerijRoy ter Hove
Allround Signmaker
Carwrappen & Auto bestickering|de PlakkerijJoost Uiterweerd
Allround Signmaker
Carwrappen & Auto bestickering|de PlakkerijKim van Thiel
Junior Signmaker

 

Wij zijn gevestigd in Eerbeek. Kom gezellig een keer langs voor een kop koffie en een goed gesprek over alles wat er mogelijk is.

Hartelijke groet,

 

De Plakkerij

Recente Instagram Posts:

RECENT OP INSTAGRAM

CONTACTGEGEVENS

 

De Plakkerij

 

Ringlaan 5

 

6961 KJ Eerbeek

 

06 24362405

 

info@deplakkerij.nl

 

Carwrappen & Auto bestickering|de Plakkerij
Carwrappen & Auto bestickering|de Plakkerij