Menu

BAKWAGEN BESTICKERING

Met doeltreffende bakwagen bestickering val je op!
Geef jouw bedrijf een boost met herkenbare en professionele bakwagen bestickeringwagen.

 

De Plakkerij is specialist in het bestickeren van bakwagens. Wij weten als geen ander hoe goed het voelt om in een bakwagens te rijden die piekfijn in de stickers zit, mensen doet omkijken en perfect aansluit bij jouw bedrijf. Of het nou gaat over een creatief en vernieuwend ontwerp, of om een goed klassiek ontwerp, wij werken het graag van a tot z voor je uit.

logo aan beide zijden +
logo op achterkant
+ contactgegevens
vanaf €400Bakwagen bestickering|de PlakkerijBakwagen bestickering|de Plakkerij0624362405Bakwagen bestickering|de PlakkerijBakwagen bestickering|de Plakkerij

 

Bakwagen bestickeren

Heb je een bakwagen en ben je veel onderweg? Dan is je bakwagen bestickeren het beste dat je kunt doen. Bestickering van je bakwagen is een uiterst effectieve manier om jezelf en je bedrijf aan de wereld te laten zien. We werken met een gevarieerde collectie aan foliesoorten zodat er altijd iets tussen zit dat bij jouw bakwagen belettering past. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos, van een eenvoudig logo op de zijkant tot het volledig laten wrappen van jouw bakwagen.

Full color foto wrap
vanaf €850Bakwagen bestickering|de Plakkerij

Professioneel ontwerp

Doeltreffende reclame uitingen op jouw bakwagen, daar gaan we voor. We denken met je mee over een uniek ontwerp voor jouw bakwagen bestickering. Bestickering waardoor voorbijgangers meteen zien dat het om jouw bedrijf gaat en dat je het professioneel aanpakt. Bijvoorbeeld door een mooie vlakverdeling met jouw eigen logo, bedrijfskleuren, diensten en contactgegevens.

Ook werken we met een aantal hele bijzondere foliesoorten die indruk maken en opvallen. Zelfs jouw eigen foto’s kunnen we omzetten in bakwagen bestickering.

XL bestickering
+ logo & contactgegevens
vanaf €550Bakwagen bestickering|de PlakkerijBakwagen bestickering|de PlakkerijBakwagen bestickering|de PlakkerijBakwagen bestickering|de Plakkerij

Jouw bakwagen bestickering

Jouw bakwagen bestickeren? Dat kan! Stuur ons een berichtje via het contact formulier en we gaan aan de slag.

 

We bespreken al jouw ideeën en combineren dat met onze vakkennis. Zo komen we samen tot een ontwerp dat perfect past bij jouw bedrijf en bakwagen belettering.

 

Of kom gezellig lang bij de Plakkerij in Eerbeek. Onder het genot van een kop koffie laten we graag zien wat we in huis hebben en wat er allemaal mogelijk is bij bakwagen bestickering.

BEDRIJFSAUTO'SFull wraps & Full-color prints.
Van productie tot montage.
Bakwagen bestickering|de Plakkerij

 

Bedrijfsauto bestickeren

Heb je een bestelauto en ben je veel onderweg? Dan is je bestelauto bestickeren het beste dat je kunt doen! Bestickering van je bestelauto is een uiterst effectieve manier om jezelf en je bedrijf aan de wereld te laten zien. We werken met een gevarieerde collectie aan foliesoorten zodat er altijd iets tussen zit dat bij jouw bestelauto belettering past. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos, van een eenvoudig logo op de zijkant tot het volledig laten wrappen van jouw bestelauto.

Jouw unieke ontwerp

Het zijn vaak de puntjes op de i die een bestelauto bestickering laten opvallen op de weg. Bij het bestelauto beletteren letten we op het grote geheel én op de details. Een mooi detail kan jouw bestelauto speciaal maken, bijvoorbeeld door de velgen in een chique kleur te wrappen, de ramen te blinderen of de spiegelkappen een andere kleur te geven. Precies die details waardoor jouw bestelauto een

unieke uitstraling krijgt.

BEDRIJFSAUTO'SLogo's & teksten
Design-wrap & full-wrap
Bakwagen bestickering|de Plakkerij
BEDRIJFSAUTO'SJouw eigen logo
en contactgegevens
op de bedrijfsauto.
Bakwagen bestickering|de PlakkerijBakwagen bestickering|de Plakkerij06 24362405Bakwagen bestickering|de PlakkerijBakwagen bestickering|de Plakkerij

Jouw bedrijfsauto bestickering

Jouw bestelauto bestickeren?

Dat kan! Stuur ons een berichtje via het contact formulier en we gaan aan de slag. We bespreken al jouw ideeën en combineren dat met onze vakkennis. Zo komen we samen tot een ontwerp dat perfect past bij jouw bedrijf en bestelauto belettering. Of kom gezellig lang bij de Plakkerij in Eerbeek. Onder het genot van een kop koffie laten we graag zien wat we in huis hebben en wat er allemaal mogelijk is bij bestelauto bestickering.

ONZE WERKWIJZE

 

Wij zijn een hecht team van creatieve en vakbekwame signmakers. Met veel enthousiasme en betrokkenheid

verzorgen wij al jouw bestickering en reclame. We denken mee over een sterk ontwerp voor jouw bedrijf.
Deze werken we uit tot een doeltreffend resultaat waar je mee gezien wordt.

creatief &
meedenkend
VAKBEKWAAM
& ZORGVULDIG
SNELLE
UIVOERING
STERK
IN
SERIEWERK
HOOG IN
KWALTITEIT
van
productie
t/m montage

De Plakkerij

De Plakkerij in Eerbeek is intussen een begrip. Door heel Nederland verzorgen we hoogwaardige reclame uitingen.

Vanuit onze compleet uitgeruste werkplaats in Eerbeek hebben we de productie van onze bestickering en reclame zelf in handen.

 

We leveren en monteren bedrijfswagen bestickering, borden en spandoeken, gevelrenovaties met folie en plaatwerk, wandbekleding met Airtex en nog veel meer. Jouw bedrijfswagen is altijd welkom op onze werkplaats om bestickerd te worden.

 

Te druk om de auto te komen brengen? Wij bieden een Haal- en Brengservice aan en komen in overleg zelfs bij jou op locatie bestickeren.

 

Bakwagen bestickering|de Plakkerij

Onze werkwijze

Onze werkplaats in Eerbeek is volledig uitgerust voor de bestickering en montage van jouw projecten. We zorgen ervoor dat onze bedrijfsbussen altijd royaal voorzien zijn van hoogwaardig gereedschap en materiaal zodat we ook op locatie een professionele aanpak kunnen garanderen. In onze werkwijze zijn we flexibel, praktisch en oplossingsgericht, waarbij we altijd een beroep doen op onze vakkennis en ervaring

 

Bakwagen bestickering|de Plakkerij

Ons doel

Wij willen jouw bedrijf in de spotlights zetten met mooie auto bestickering en/of doeltreffende signing. Met als ons doel dat mensen als eerst aan jouw bedrijf denken als ze jouw dienst of product overwegen.

 

Opvallen doe je met doeltreffende auto reclame. Daarmee creëer je herkenbaarheid waardoor jouw bedrijf voorrang krijgt op anderen. Maak jouw bedrijf onderdeel van het straatbeeld zodat jouw bedrijf altijd vers in het geheugen van potentiële klanten zit.

 

Niemand wordt groot door stil en onherkenbaar door het leven te gaan. Maak jezelf zichtbaar met auto bestickering!

 

Bakwagen bestickering|de Plakkerij

Offerte aanvragen

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën

Heb jij leuke ideeën om jouw bedrijf op de kaart te zetten door middel van bestickering?

Of kan jouw interieur of exterieur wel wat extra's gebruiken? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Deel ze hier met ons en we kijken graag met je mee hoe we jouw plannen kunnen realiseren.

 

 

De Plakkerij – Ringlaan 5 – 6961 KJ Eerbeek – 06 24362405 – info@deplakkerij.nl

Bakwagen bestickering|de Plakkerij
Bakwagen bestickering|de Plakkerij
06 24362405 - info@deplakkerij.nl

Offerte aanvragen

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën

Heb jij leuke ideeën om jouw bedrijf op de kaart te zetten door middel van bestickering?

Of kan jouw interieur of exterieur wel wat extra's gebruiken? Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Deel ze hier met ons en we kijken graag met je mee hoe we jouw plannen kunnen realiseren.

 

 

De Plakkerij – Ringlaan 5 – 6961 KJ Eerbeek – 06 24362405 – info@deplakkerij.nl

Wij hebben de aanvraag ontvangen! Hartelijk dank, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Helaas is er iets mis gegaan. Probeer het opnieuw of neem op een andere manier contact met ons op : 06 24362405, info@deplakkerij.nl. Bedankt!
Bakwagen bestickering|de Plakkerij
Bakwagen bestickering|de Plakkerij
06 24362405 - info@deplakkerij.nl

Recente Instagram Posts:

RECENT OP INSTAGRAM

CONTACTGEGEVENS

 

De Plakkerij

 

Ringlaan 5

 

6961 KJ Eerbeek

 

06 24362405

 

info@deplakkerij.nl

 

Bakwagen bestickering|de Plakkerij
Bakwagen bestickering|de Plakkerij