Onze Diensten

Wij zijn een hecht team van creatieve designers en vakbekwame signmakers. Met veel enthousiasme en betrokkenheid verzorgen wij al uw bestickering en reclame. We denken mee over een ontwerp dat bij u past. Deze werken we uit tot een mooi resultaat waar u mee gezien wordt.

Autoreclame

Carwrapping

Carwrapping is helemaal hot. Wilt u een hele auto van top tot teen een nieuwe kleur geven of inpakken met een mooie foto of ontwerp? Met carwrappen kan dat! Wissel af met mat en glans voor een extra “wauw” effect.
_

Bedrijfsreclame

Kleine aanpassingen aan de look van uw auto kunnen al een groot verschil maken. Uw logo op de auto met een mooi geplaatste strook in de bedrijfskleur en het oogt meteen strak en professioneel.
_

Pimp my car

Je bent trots op je auto en je wilt hem net wat extra laten opvallen. Of de auto kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Met een leuk ontwerp en sjieke folie kun je jouw auto helemaal naar je eigen smaak door ons laten bestickeren.

Gevelreclame

Raamfolie

Een groot deel van uw gevel bestaat uit raam, maak daar gebruik van! We hebben speciale folie voor ramen, bijvoorbeeld transparante folie. Belangrijk detail, mensen zien raamreclame niet alleen vanaf buiten, ook van binnenuit valt het lekker op.
_

Gevelborden

Met een mooi gevelbord laat je zien wie je bent! Wij bieden meerdere manieren aan om gevels te beletteren. Denk hierbij aan borden, spandoekframes en reclamezuilen.
_

kozijnen

Heeft uw pand verweerde kunststof kozijnen? Fris alles weer helemaal op met nieuwe kozijn bestickering.

 

kozijnen

Hoge kwaliteit

De folie die we voor kozijnen gebruiken is van hoge kwaliteit. Hij heeft een sterke beschermlaag die
verkleuring door de zon tegengaat en de folie krimpt niet.
Perfecte bescherming tegen weer en wind dus.
_

Veelzijdig

Met folie is de keus in kleuren en structuren groot. Alles kan, koperen kozijnen, matgrijze kozijnen,
kozijnen met een parelmoerglans. En even zonder gekheid, gewoon zijdeglans wit is ook zo gepiept.
_

snel

Kozijnen opfrissen met folie gaat super snel!
Je hebt niet te maken met droogtijden of meerdere lagen zoals met verf. In 1 beweging zien kozijnen er
weer als nieuw uit.

Binnenreclame

muurstickers

Laat de hele wand bestickeren met een eigen foto uit of een mooi ontwerp dat we samen uitkiezen. Een muursticker veranderd in één klap de hele sfeer in een ruimte. Ook afbeeldingen, stroken en vlakken zijn mogelijk.
_

Signs

Duidelijke icoontjes en teksten die laten zien hoe het pand in elkaar steekt. Dat scheelt vragen als “waar is het toilet?” en “hoe kom ik op die afdeling? “Alles beantwoord met een simpele sticker.
_

Vloerstickers

Kijkt u ook altijd naar de grond tijdens het lopen? Voor alle grondkijkers, er is geen ontkomen meer aan.
Wij ontwerpen, produceren en monteren al uw
grondstickers in elk gewenst formaat.

buitenreclame

Reclameborden

Wij leveren reclameborden in alles soorten en maten. Trespaborden, kartonnenborden, kanaalplaatborden. Ook veel gevraagd zijn magneetborden voor op de auto, ideaal als u flexibel wilt zijn met het tonen van uw merk.
_

Spandoeken

Een spandoek kunt u zo groot laten maken als u wilt. Ze zijn breed inzetbaar en makkelijk op te bergen en te verplaatsen. We spannen ze in een aluminium frame wat een stoere en robuuste uitstraling geeft.
_

Reclamezuilen

Een reclamezuil om je bedrijf vanaf de weg meteen te laten opvallen. Het geeft het bedrijf een professionele uitstraling en je voorziet klanten snel en gemakkelijk van informatie over uw bedrijf.

Grootvervoer

Vrachtwagens en Trailers

Een vrachtwagen is de hele dag onderweg. Niet alleen in Nederland maar ook vaak in het buitenland, het bereik is dus groot. Wij maken een mooi ontwerp om uw vrachtwagen te laten opvallen en brengen de folie aan op locatie.
_

openbaar vervoer

Reclame op openbaar vervoer plaatsen is een vak apart.Gelukkig hebben wij veel ervaring met het inpakken van bussen, treinen, boten en zelfs vliegtuigen.
_

Werkvervoer

Ook op de bouwplaats wil je gezien worden. Laat kranenwagens en bakwagens bestickeren, wij kunnen grote aantallen in een keer aanpakken en zijn bekend met de geschreven en ongeschreven regels op werkterreinen.

Neem contact op

Kan uw auto, woning, winkel of bedrijf wel een frisse nieuwe uitstraling gebruiken? Of wilt u meer informatie over het laten ontwerpen en aanbrengen van teksten, stickers of andere reclame-uitingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Ringlaan 5, 6961 KJ Eerbeek
info@deplakkerij.nl
06 24 362 405

Laat je horen!

Laat de wereld zien wie je bent!