Wilt u met uw bedrijfspand meer aandacht trekken? De Plakkerij ontwerpt, levert en installeert het voor u. Al jaren maken wij diverse reclames in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Kwaliteit, precisie en meedenken met de klant zijn bij ons uitgangspunten voor de vervaardiging van onze gevelletters en gevellogo’s. Wij laseren en frezen uit verschillende materialen en daarnaast beheersen wij als geen ander het plaatsen van de letters en logo’s.

Wilt u ook opvallen met gevelbelettering?

Uw bedrijf kan hiermee nadrukkelijk aanwezig zijn. De presentatie naar de potentiële klanten is uiteraard van groot belang, helemaal omdat je maar één keer een eerste indruk kan maken. Gevelbelettering wordt door ons uitgevoerd met hoogwaardige kwaliteit materialen. Wij beletteren en decoreren gevels van zowel winkels als woonhuizen. Denk hierbij aan kozijnen, raamstickers, ledverlichting en reclameborden.

Kozijnen bestickeren

Heeft uw pand verweerde kunststof kozijnen? Fris alles weer helemaal op met nieuwe kozijn bestickering. De Plakkerij biedt u diverse mogelijkheden voor het bestickeren van uw kozijnen. Het laten bestickeren van uw kozijnen is daarnaast ook nog eens veel goedkoper en minder arbeidsintensief dan het opnieuw schilderen van uw kozijnen. Wij leveren uw kozijn bestickering geheel op maat!

Gevelstickers

Gevelstickers zijn erg geschikt om borden aan de gevel of uw ramen te beletteren. Voor ramen zijn er vaak speciale toepassingen om mooie effecten te creëren. Full-color stickers dubbelzijdig beprint op de ramen, full-color print met een gestraald effect aan de binnenzijde, schaduwletters door binnen en buiten te plakken, alles is bij ons mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Gevelletters

Ook voor speciale toepassingen als gevelletters bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren allerlei soorten gevelletters die met de grootste precisie worden gemaakt en geleverd. Daarnaast kunt u kiezen uit allerlei verschillende soorten materialen. Alle letters worden speciaal gefreesd zodat bijvoorbeeld ook uw logo in vorm op de gevel gemonteerd wordt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en ontvangt u graag extra informatie? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur uw verzoek via het contactformulier op de pagina.

Laat je horen!

    Ringlaan 5, 6961 KJ Eerbeek
    info@deplakkerij.nl
    06 24 362 405