Dat kan zeker! Naast het aanbrengen van de de belettering kunnen wij ook de huisstijl van uw bedrijf in het ontwerp integreren.

Het wrappen van uw auto heeft alleen maar voordelen. U heeft een oneindige keus aan mooie foliesoorten, denk hierbij aan mat, hoogglans, parelmoer, metaallook, zelfs fotoprints. De lak onder de folie blijft in topkwaliteit en bij verkoop kun je de de auto heel gemakkelijk in de originele staat terugbrengen. Erg makkelijk dus voor leaseauto’s! En zeker niet onbelangrijk; carwrapping is veel voordeliger dan het compleet laten spuiten van de auto.

Koelkasten, keukenkastjes, deuren, kozijnen. Allemaal zaken die zich heel goed lenen voor bestickering. Dat gaat snel en gemakkelijk en u heeft een oneindige keuze in mooie kleuren, foliesoorten en ontwerpen.

We houden ervan om mooie dingen te maken! In het klein en in het groot, een sticker kan een hele transformatie geven. Oude verweerde objecten weer als nieuw maken of mensen vol trots zien wegrijden met het logo van hun bedrijf op de auto, dat voelt goed.

Geblindeerde ramen geven niet alleen een chique uitstraling, ze zijn ook nog eens heel functioneel. De raamfolie houdt warmte en zonlicht tegen en het geeft je meer privacy op de weg.

Neem contact op

Kan uw auto, woning, winkel of bedrijf wel een frisse nieuwe uitstraling gebruiken? Of wilt u meer informatie over het laten ontwerpen en aanbrengen van teksten, stickers of andere reclame-uitingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen vrijblijvend contact met u op.<br />


Ringlaan 5, 6961 KJ Eerbeek
info@deplakkerij.nl
0624362405

Laat je horen!

    Please, set up your API key for display Google Maps.