Latest Works

Auto bestickering

Heb je een bedrijfsauto en ben je veel onderweg? Dan is je auto laten bestickeren het beste dat je kunt doen! Het is de meest actieve manier om jezelf en je bedrijf te laten zien aan de wereld. We kunnen uiteenlopende ontwerpen en foliesoorten gebruiken zodat jouw auto er echt uitspringt. Je kunt alle kanten op met het ontwerp, van een eenvoudig logo op de zijkant tot je auto van top tot teen laten inpakken met folie.

puntjes op de i

Het zijn vaak de puntjes op de i die het helemaal afmaken. Wij bestickeren niet alleen grote vlakken maar ook kleine details op de auto. Bijvoorbeeld de velgen in een chique kleur, geblindeerde ramen, of de spiegels in een andere kleur. Precies die kleinigheidjes waardoor jouw auto een unieke uitstraling krijgt.

De nieuwste trends

De ontwikkeling in mooie foliesoorten gaat razendsnel. En er zitten een paar pareltjes bij die niet onopgemerkt blijven. Heel gaaf is een carwrap in matte folie, veel toegepast in zwart maar ook heel mooi in veel andere kleuren. Waar je echt de show mee steelt is een folie met een olie-achtige look die vanuit elke hoek weer een andere kleur krijgt. Heel bijzonder!

PORTFOLIO

Ons laatst gemaakte werk.