De Plakkerij autobelettering en autobestickering reclame

Bent u op zoek naar autobelettering? Dan bent u bij De Plakkerij aan het juiste adres. Auto bestickering is een reclame dat door het mobiele uitgangspunt overal gezien kan worden. Immers, een bedrijfsauto is vaak onderweg overal naar toe. Autobelettering betekent niets anders dan het duurzaam aanbrengen van zelfklevende opschriften en/of logo’s in volle kleuren op uw voertuig. De belettering wordt met geavanceerde computergestuurde machines gemaakt en door onze ervaren medewerkers in onze werkplaats op de voertuigen aangebracht.

Een autobelettering inplannen

Heeft u een drukke agenda? Wij laten vroegtijdig weten wanneer uw auto beletterd zal worden, zodat u kunt inplannen welk tijdstip u het beste uitkomt. Hoe gaat dat in zijn werk? ’s Morgens levert u de wagen aan bij onze werkplaats in Eerbeek en nog diezelfde dag rolt uw visitekaartje perfect het atelier weer uit. Bij wat ingewikkelde projecten, zoals het wrappen van voertuigen, zal de auto een nachtje moeten binnen staan vanwege het drogen van de applicatievloeistof onder de folies. Ook bij het beletteren van meerdere voertuigen zorgen wij voor een efficiënte planning.

Autobestickering / autoreclame

Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat u eerst wilt weten wat de kosten zijn van de auto bestickeren. Als u ons even mailt of belt wat u op de wagen wilt hebben en hierbij een korte omschrijving geeft, dan zorgen wij ervoor dat u snel een bericht terugkrijgt voor het bestickeren van de auto. U kunt ons altijd telefonisch bereiken. Wij zijn er iedere werkdag van 9.00 tot 17.00.

Laat je horen!

Ringlaan 5, 6961 KJ Eerbeek
info@deplakkerij.nl
06 24 362 405