Wie wij zijn

Welkom bij de Plakkerij! Wij zijn een dynamisch reclamebedrijf bestaande uit een team enthousiaste en creatieve vakmensen. We houden van ons vak, zijn scherp, vernieuwend en altijd up-to date. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteiten en samen vormen we een hecht team dat feilloos op elkaar is ingespeeld. We ontwerpen, produceren en monteren al uw reclamewerk met maar één doel voor ogen; dat uw bedrijf eruit springt met een creatief en ijzersterk ontwerp waar niemand omheen kan.

De Plakkerij

Ontwerp
Productie
Montage

Van A tot Z

Wij doen meer dan alleen stickers plakken. Het is het totaalplaatje van A tot Z dat maakt of u gezien wordt of niet. Is het ontwerp krachtig en past het bij uw bedrijf? Welke folie geeft de juiste uitstraling; mat, hoogglans of misschien wel parelmoer? Wij denken met u mee, van ontwerp tot materiaal tot montage tot eindresultaat.

Ons team

Yvonne

Administratie & support

Henk

Ontwerper & Promotie

Maarten

Plakker & Ontwerper

Waarom ons kiezen?

Creatief
We zijn creatief. We denken met u mee om de mooiste ontwerpen te realiseren en uw ideeën te vertalen in wervende reclame-uitingen.
hart voor de zaak
We houden van ons werk! En dat zie je terug.
sterk team
We zijn een enthousiast en hecht team dat naadloos op elkaar is afgestemd.
Snel werken
We hebben een werkwijze ontwikkeld die zo effectief is dat we onze opdrachten niet alleen keurig verzorgd, maar ook snel kunnen uitvoeren.

Neem contact op

Kan uw auto, woning, winkel of bedrijf wel een frisse nieuwe uitstraling gebruiken? Of wilt u meer informatie over het laten ontwerpen en aanbrengen van teksten, stickers of andere reclame-uitingen? Stuur ons een berichtje en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Ringlaan 5, 6961 KJ Eerbeek
info@deplakkerij.nl
0624362405

Laat je horen!